maanantai 3. lokakuuta 2011

Säärystimet

Kaipasin syksyn viileyteen pitkiä säärystimiä. Löysin neulemallin Sanna Vatasen kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta. Säärystimet ulottuvat nilkasta polven alle ja ovat mukavan joustavat. Yläreunaan tein päärmeen, jotta pysyisivät paremmin jalassa. Samaa neulemallia hyödyntäen on myös tulossa tuubikauluri sekä myssy. Lankana vuohi angoraa, Ören Bayan angora deluxe, tuliainen Tallinnan matkalta.

3 kommenttia:

 1. Ihanat nämä. Itsellä on nyt aikaa neuloa, kun lapsia nukuttaessa saa tehdä sitä hommaa ja lisäksi tanssitunnin aikaan 45 minuuttia/viikko. Pian on viimeinen villiskin valmis ja välissä on tullut kaulahuivi vanhoista langoista. Täytyy siis jo miettiä uutta projektia.

  VastaaPoista
 2. Oli tosi nopskat kyllä tehdä. Kaulahuivi vanhoista langoista kuulostaa kivalle. Näin eilen jollain naisella huivin, jossa oli käytetty kahta eri paksuista lankaa ja oli saatu kiva kohoefekti aikaan. Pitää kaivella omia lankoja...

  Mäkin miellläni vien Peen tanssiin ja neulon sen ajan ihan rauhassa. Viimeksi meni kyllä melkein koko aika pähkäillessä ja purkiessa liian isoa pipon alkua :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot on! Itsekin tekis mieli säärystimiä... pitäisiköhän sitä aloittaa urakka...

  VastaaPoista